~batuk~

October 27, 2008

    huih,dah lame upenye tak update blog..dh mcm2 bda jadi.tp takkan nak tulis semua.jawapan kepada semua org yang bertanya kenapa lama tak update blog,dan nak tau ape yang lelaki ini buat dalam kehidupannya sentiasa.jawapanku mudah~

ini bukan ‘dairi seorang lelaki’.

lepas ni akan lebih rajin update blog..;p

3 Responses to “~batuk~”

  1. aabaa Says:

    bro..hepi blated b’day…

  2. mysarah Says:

    der… xde kaitan dgn tajuk dan x perlu nk press ini bukan diary…ekekek….budget mcm femes la ek…kui kui kui…ape cerita lama x on9??… i have good news 4 u….take care


  3. mende malas nak update…klau bukan diari seorang lelaki..xkan diari seorang perempuan@pondan…hehe…
    klu nak kate bukan diari ade gak cerita pasal kehidupan ko..
    so dengan serta merta die jadi diari…iaitu diari sekali sekala….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: